Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/8/6/mattiasmatochprat.se/httpd.www/wp-content/plugins/google-maps-ready/modules/options/models/options.php on line 16 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/8/6/mattiasmatochprat.se/httpd.www/wp-content/plugins/google-maps-ready/modules/options/models/options.php on line 16 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/8/6/mattiasmatochprat.se/httpd.www/wp-content/plugins/google-maps-ready/modules/options/models/options.php on line 16 Tjänster @ mattiasmatochprat.se

Tjänster


Mat + prat = matskola

I ditt kök, ute i skogen eller i ett professionellt restaurangkök kan du samla några vänner, arbetskamrater eller kunder för en kväll i matskolan under min ledning. Kanske är det inte riktigt rätt att kalla det ”skola”; vi lagar mat efter ett visst tema och under tiden avslöjar jag mängder av tips och sådant som är bra att tänka på för att lyckas i köket. Svårare än så är det inte.

Hemma-hos-kock

Ska du ha middag hemma för vänner eller kanske för viktiga kunder för ditt företag, men kan eller vill inte laga maten? Då kan du höra av dig till mig. I samråd planerar och bestämmer vi en meny, sedan kommer jag hem till dig och lagar maten. Jag förgyller er kväll genom att presentera det hela, tillsammans med drycken som vi valt omsorgsfullt för att passa maten ni ska avnjuta denna kväll.

Cateringar

Jag gör mer än gärna cateringar för både privatpersoner och företag. Jag skräddarsyr dem efter ditt eget önskemål. Bröllopsfest eller en födelsedag; det är du som bestämmer var och hur. Jag har stor erfarenhet av att göra både stora och små cateringar, så tveka inte att höra av dig med ditt förslag.

Matstyling

Även vid fotografering av matbilder i reklamsyfte eller privat står jag gärna till tjänst. Jag har vana av matstyling och kan hjälpa dig att ta fram det du vill visa med maten. Jag har ett nära samarbete med en fotograf som gärna kommer och tar bilder med mig åt dig.

Föreläsningar

Jag håller gärna föreläsningar för privatpersoner och företag. Vad du vill att jag ska prata om kommer vi överens om, men det kan till exempel handla om mattrender, tips och trix för matlagningen eller att vi tar oss ut i skog och mark så att jag kan visa och prata om vad som växer där och under vilka perioder det finns att plocka.

Gästspel och inspiration för restauranger

Jag gör gärna gästspel på andra restauranger. Jag har gästspelat hos en del restauranger i Sverige, och jag tycker alltid att det är lika roligt att träffa nya människor och dela med av vad jag kan. Jag kommer till er restaurang och inspirerar kockarna med allt från att visa dem nya trender och vad som är på gång till att prata om vad man kan plocka i skogen eller vad som finns i närområdet i form av leverantörer och råvaror. Behöver ni hjälp med att skriva menyer eller recept samt menyupplagningar så är jag tillgänglig för er.

Har jag glömt något, ställ bara en fråga så kan jag säkert hjälpa till med det också! Gå bara till Kontakt och skicka iväg din fråga så hör jag av mig så snart jag kan.